Personvernerklæringen beskriver hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon,  og hva vi bruker den til. Den beskriver også dine rettigheter. Du skal kjenne deg trygg i vår behandling av dine personopplysninger og nøl ikke med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

Personopplysninger er all informasjon som kan henføres direkte til en person, eksempelvis navn, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse og kjøpshistorikk. Behandling av personopplysninger kan være innsamling, registrering, strukturering, lagring mm.

Planterommet AS med organisasjonsnummer 920 357 954 og adresse Strandgaten 80, 5004 Bergen er ansvarlig for personopplysningene og behandlingen av dem.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og til hvilket formål?

Navn, kontaktopplysninger (adresse, e-postadresse, telefonnummer), navn og kontaktopplysninger til eventuelle andre mottakere i tillegg til den som bestiller, kjøpsinformasjon som eksempelvis hvilken vare som kjøpes.

Formålene for innsamling er: å kunne håndtere bestillinger og kjøp på nett, å kunne levere ordrer, å kunne oppta en dialog om brukeren av nettsiden tar kontakt via skjema.

 

Dine rettigheter

Dine rettigheter blir beskrevet i personvernforordningen (GDPR). Forordningen omhandler beskyttelse av individer ved behandling av personopplysninger. Noen av dine rettigheter er beskrevet under.

  • Du kan be om innsyn i opplysningene som er innhentet om deg
  • Du kan be om retting, begrensning eller sletting av opplysningene om deg
  • Du kan klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet

Ta kontakt med oss på hei@planterommet.nodersom du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger.

 

Cookies

Planterommet benytter informasjonskapsler på nettsiden. Informasjonen som innhentes brukes til analyser av f.eks. trafikk i forbindelse med annonser, oppfølging, kundebehandling og til å kunne sikre deg en god opplevelse av å bruke nettsiden.